DESPRE ABLO

Firma, ABLO, din Bucuresti,  specializata in montaj tapet si montaj fototapet de toate tipurile, expertul tau in montaj tapet si fototapet in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne incadreaza in categoria celor mai bune firme care ofera servicii de montaj tapet si montaj fototapet din zona Bucuresti – Ilfov si oferim  servicii de  montaj tapet decorativ de orice tip si pe orice suport,  montaj fototapet si montaj tapet zugravibil de fibra de sticla, fizelina si vlies, pentru spatii rezidentiale, comerciale, horeca.

Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 25 ani experienta in amanejarile interioare in Romania, Israel, Italia, datorita vastei noastre experiente in domeniul finisajelor pentru constructii clientii nostri sunt multumiti ca suntem profesionisti si le oferim urmatoarele avantaje: garantarea lucrarilor, interventiile pe perioada garantiei sunt gratuite, cunoastem calitatea materialelor de pe piata constructiilor si reactia peretilor in contact cu adezivi pentru aplicarea tapetului (este cel mai mare avantaj al nostru deoarece activam pe piata amenajarilor interioare de peste 25 ani, cunoastem toate tipurile de pereti, problemele care pot aparea si cauzele lor),  deplasarea in Bucuresti  este gratuita, iar in Ilfov este negociabila in raport cu distanta dintre Bucuresti (sediul nostru) si locul lucrarii, lucram cu scule si materiale profesionale specifice pentru montajul de tapet si montajul de fototapet, facem tot posibilul sa respectam orele de liniste in blocurile de locuinte, nu este necesara supravegherea lucrarii de catre beneficiar (pentru cei din provincie, si nu numai, care au case inchiriate in Bucuresti ne predau cheile (daca este cazul) si ne specifica cerintele lucrarii si mai vin doar la receptia lucrarii). La cerere respectam sarbatorile religioase,  achizitia tapetului si a fototapetului o face clientul cu indrumarea noastra (daca este cazul). Nu cerem scule si unelte asa cum fac unii muncitori, nu continuam lucrarile incepute deoarece ingreuneaza realizarea unei lucrari de buna calitate si sunt din ce in ce mai multe lucrari neterminate de catre muncitori sau mai rau strica tapetul. Unele lucrari sunt intrerupte de nemultumirea clientului si se poate folosi restul de tapet. Nu lucram cu materialele necorespunzatoare achizitionate de catre client inainte de a ne cere sfatul. Numai lucrand cu noi puteti evita pierderile de timp si bani, pe cand incepatorii vor face experiente pe banii, timpul si nervii dumneavoastra.

Preturile noastre pentru montaj tapet si montaj fototapet sunt mici spre medii, in functie de volumul si complexitatea lucrarilor.

Daca ati colaborat cu echipe de muncitori si ati fost dezamagiti, incercati de aceasta data si cu profesionisti in montaj tapet si montaj fototapet in Bucuresti si ilfov.. Calitate serviciului final este conditionata de profesionalism, experienta sefului care coordoneaza lucrarile si ia decizii pentru toata echipa, calitatea materialelor folosite, efectuarea tuturor operatiilor necesare si respectarea succesiunii lor, respectarea instructiunilor tehnice de folosire a materialelor, timpul alocat unei operatii, sculele si echipamentele folosite, etc.

Pe aceasta cale rugam incepatorii sa nu ne copieze pozele personalizate, anunturile, descrierea si continut site-ului pentru ca noi scriem aici doar ceea ce suntem noi, ceea ce ne reprezinta pe noi, nu este un site universal valabil pentru orice persoana care vrea sa inceapa o cariera in montaj tapet si montaj fototapet. Firma ABLO si site-ul nostru au devenit un etalon pentru profesionistii in montaj tapet si montaj fototapet si pentru echipele de meseriasi ceea ce se vede in anunturile lor cand folosesc fara potrivire expresiile noastre.

Firma ABLO  este microintreprindere cu o echipa mica, compacta si stabila cu pregatire teoretica si paractica de inalta calificare in diferite domenii (constructii, informatic si management financiar – contabil, auditarea sistemelor economice),  ceea ce se reflecta in calitatea lucrarilor executate, relatiile cu clientii si intr-o foarte buna organizare. Rog firmele noi sa nu insiste in incercarea de a ne racola personalul deoarece este imposibil. Personalul nostru este  stabil si va oferim  dreptul de a refuza montarea tapetului de catre alte persoane in afara sefului de lucrari, Tudorache Gheorghe care va raspunde la telefon si se prezinta la dvs. sa va monteze tapetul sau fototapetul. Echipa executa lucrari de montaj tapet si fototapet inca de cand tapetul se instala  pe santierele comuniste cu o pasta de faina si insecticid.
Prima noastra prezentare pe net cu servicii de montaj tapet si montaj fototapet a fost in 2006 pe www.ablo.gapo.ro, un site de socializare care are avantajul ca este vizibil pe net fara sa fii conectat asa cum cere  facebook,   unele poze au ramas scrise cu ablo.gapo.ro  pana in prezent.
Mai multe poze cu lucrari de montaj tapet ale firmei ABLO sunt pe facebook  aici   sau pe google  aici. Preturile de pe acest site sunt actualizate de fiecare data cand sunt modificate. Lista noastra de preturi de pe acest site este valabila in orice moment accesati acest site.

Pentru programarea unei lucrari de montaj tapet sunati la seful de lucrari, Tudorache Gheorghe, in  reteaua orange la numarul de tel. 0722.44.13.93  de luni – duminica intre orele 7 – 22.