DESPRE ABLO

Firma, ABLO, din Bucuresti, specializata in montaj, tapet si montaj fototapet de toate tipurile , expertul tau in montaj tapet si fototapet in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantarea lucrarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne incadreaza in categoria celor mai bune firme din zona Bucuresti – Ilfov, care ofera servicii de montaj tapet si montaj fototapet pentru spatii rezidentiale si comerciale.

F iind oa doua generație de constructori și peste 25 de ani de experiențăin Romania, Israel, Italia, datorita vastei noastre experiente in domeniul finisajelor pentru constructii clientii nostrii sunt multumiti ca suntem profesionisti si oferim urmatoarele avantaje: garantarea lucrarilor, interventiile pe perioada garantiei sunt gratuite, cunoastem calitatea materialelor de pe piata constructiilor si reactia peretilor in contact cu adezivi pentru aplicarea tapetului (este cel mai mare avantaj al nostru deoarece activeam pe piata amenajarilor interioare de peste 25 de ani, cunosc toate tipurile de pereti, problemele ce pot aparea si cauzele acestora), deplasarea in Bucuresti este gratuita iar in Ilfov este negociabila in raport cu distanta dintre Bucuresti (sediul nostru) si locul de munca, lucram cu instrumente si materiale specifice pentru montajul de tapet si montajul fototapet,facem tot posibilul sa respectam orele de liniste in blocurile de locuinte,nu este necesara supravegherea lucrarii de catre beneficiar (pentru cei din provincie, si nu numai, care inchiriaza caz in Bucuresti ne pregateste cheile (daca este cazul) si ne specifica cerintele lucrarii si mai vin doar la receptia lucrarii). La cerere respectam sarbatorile religioase, achizitia tapetului si a fototapetului face clientul cu indrumarea noastra (daca este cazul). Nu cerem unelte și unelte așa cum fac unii muncitori, nu continuăm lucrările începute deoarece îngreunează realizarea unei lucrări de bună calitate și sunt din ce în ce mai multe lucrări neterminate de muncitori sau rău rău tapetul. Unele lucrări sunt întrerupte de nemulțumirea clientului și se pot folosi restul tapetului.Nu lucram cu materialele necorespunzatoare achizitionate de catre client inainte de a ne cere sfatul. Numai lucrand cu noi puteti evita pierderile de timp si bani, cand incepatorii vor face experiente pe bani, timp si nervii dumneavoastra.

Preturile noastre pentru montajul de tapet si montaj fototapet sunt mici spre medii, in functie de volumul si complexitatea lucrarilor.

Daca ai colaborat cu echipe de muncitori si ai fost dezamagiti , incercati aceasta data si cu profesionisti in montaj de tapet si montaj fototapet in Bucuresti si ilfov .. Calitatea finala a serviciului este conditionata de profesionalism, experienta sefului care coordoneaza lucrarile si ia decizii pentru toata echipamentul utilizat, realizarea tuturor operațiunilor necesare și respectarea succesiunii acestora, respectarea instrucțiunilor tehnice de utilizare a materialelor, timpul alocat unei operații, sculele și echipamentele folosite etc.

Pe această cale, vă rugăm să începeți să nu copiați fotografiile personalizate, anunțurile, descrierea și conținutul site-ului pentru că noi scriem aici doar ceea ce suntem noi, ceea ce ne reprezintă pe noi, nu este un site universal valabil pentru orice persoană care vrea inceapa o cariera in montaj tapet si montaj fototapet. Firma ABLO și site-ul nostru au devenit un etalon pentru profesioniștii în montajul de tapet și montaj fototapet și pentru echipele de meseriasi ceea ce se vede în anunțurile lor atunci când folosesc fără potrivire noastre expresii.

Firma ABLO este un microintreprindere cu un mic, compact si stabil cu pregatire in domeniul calificarii si pregatirii in diferite domenii (constructii, informatica si management financiar-contabil, auditarea sistemelor economice), ceea ce se reflecta in calitatea lucrarilor executate, relatiile cu clientii si intr-o foarte buna organizare. Firmele noi nu se insiste în incercarea de a nu racola personalul deoarece este imposibil. Personalul nostru este stabil si va oferim dreptul de a refuza montarea tapetului de catre alte persoane din afara sefului de lucrari, Tudorache Gheorghe care va raspunde la telefon si va prezinta la dumneavoastra. sa va monteze tapetul sau fototapetul. Echipa executa lucrari de montaj de tapet si fototapet inca de cand tapetul se instaleaza pe un comitet de constructii cu paste de faina si insecticid.
Prima noastra prezentare pe net cu servicii de montaj de tapet si montaj fototapet a fost in 2006 pe www.ablo.gapo.ro, un site de socializare care sunt avantajul ca este vizibil pe net fara sa fii conectat asa cum cere facebook, unele poze au ramas scrise cu ablo.gapo.ro pana in prezent.
Mai multe poze cu lucrari de montaj tapet ale firmei ABLO sunt pe facebook aici   sau pe google  aici . Preturile de pe acest site sunt actualizate la fiecare data cand sunt modificate. Lista noastra de preturi de pe acest site este valabila in orice moment accesati acest site.

Pentru programarea unei lucrari de montaj tapet sunati la bossul de lucrari, Tudorache Gheorghe la numarul de tel. 0722.44.13.93  de luni – duminică între orele 7 – 22 .