DESPRE ABLO

       Despre firma ABLO, din Bucuresti, specializata in montaj tapet si montaj fototapet de toate tipurile, expertul tau in montaj tapet si montaj fototapet in zona Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

        Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantarea lucrarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne claseaza ca fiind cea mai buna firma de montaj tapet din zona Bucuresti – Ilfov, care ofera servicii specializate de montaj profesional de tapet pe pereti si montaj fototapet pentru spatii rezidentiale si comerciale.

        Suntem a doua  generatie de constructori cu peste 25 de ani de experienta in Romania, Israel, Italia, Datorita vastei noastre experiente in domeniul finisajelor pentru constructii clientii nostrii sunt multumiti ca suntem profesionisti si oferim garantarea lucrarilor, servicii de interventii gratuite pe perioada garantiei. Experienta indelungata in amenajarile interioare ne aduce avantajul major de a cunoaste calitatea materialelor de pe piata constructiilor si reactia peretilor in contact cu adezivi pentru lipirea tapetului. Cunoastem toate tipurile de pereti si problemele care pot sa apara din cauza lor.

        Deplasarea in Bucuresti este gratuita, iar in Ilfov este negociabila in raport cu distanta dintre Bucuresti , Baicului 83 (sediul nostru) si locatia clientului. Achizitia tapetului si/sau a fototapetului o face clientul cu indrumarea noastra (daca este necesar).

        Lucram cu materiale si instrumente profesionale specifice pentru montajul de tapet si montajul de fototapet, facem tot posibilul sa respectam linistea in blocurile de locuinte, nu este necesară supravegherea lucrării de catre beneficiar.  La cerere respectam sarbatorile religioase. Nu cerem unelte sau materiale clientului așa cum fac unii muncitori, nu continuam lucrarile incepute si neterminate de catre alti muncitori, deoarece ingreuneaza realizarea unei lucrari de buna calitate si sunt din ce in ce mai multe lucrari neterminate de catre muncitori. Uneori lucrarile sunt intrerupte de nemultumirea clientului. Nu lucram cu materialele necorespunzatoare achizitionate de catre client inainte de a ne cere sfatul. Calitatea finala a serviciilor de montaj tapet si montaj fototapet este conditionata de profesionalismul si experienta sefului care coordoneaza lucrarile si ia decizii pentru echipamentele utilizate, realizarea tuturor operațiunilor necesare și respectarea succesiunii acestora, respectarea instrucțiunilor tehnice de utilizare a materialelor folosite, timpul alocat unei operații, sculele și echipamentele folosite etc. Numai lucrand cu noi puteti evita pierderile de timp si bani, pe cand incepatorii vor face experiente pe banii, timp si nervii dumneavoastra. Daca ati colaborat cu echipe de muncitori si ati fost dezamagiti, incercati de aceasta data si cu profesionistii nostri in montaj tapet si montaj fototapet in Bucuresti si Ilfov.

        Rugam incepatori si constructorii de site-uri sa nu ne copieze pozele, anunturile, descrierea si continutul site-ului deoarece noi descriem aici ceea ce suntem noi, ceea ce ne reprezinta numai pe noi, nu este un site universal valabil pentru orice persoana care doreste sa înceapa o cariera in montajul de tapet si montajul de fototapet. Firma ABLO WEB si site-ul nostru au devenit un etalon pentru profesionistii care presteaza servicii de montaj tapet si montaj fototapet, cat si pentru echipele de meseriasi din acest domeniu de activitate.

        Firma ABLO WEB este microintreprindere neplatitoare de TVA, cu personal stabil cu inalta pregatire in diferite domenii (constructii, informatica, management financiar-contabil si auditarea sistemelor economice), ceea ce se reflecta in calitatea lucrarilor executate, organizarea si comunicarea cu clientii.

      Montarea tapetului se face de catre Tudorache Gheorghe care va raspunde la telefon si se prezenta la dumneavoastra sa va monteze tapetul. Echipa noastra executa lucrari de montaj tapet si fototapet inca de cand tapetul se instala pe perete cu o pasta facuta din faina si insecticid. Ne rezervam dreptul de a refuza lucrarile necorespunzatoare  posibilitatilor noastre tehnice si organizatorice.
        Prima noastra prezentare cu servicii de montaj tapet si montaj fototapet pe internet a fost in 2006 pe www.ablo.gapo.ro, un site de socializare care avea avantajul ca era vizibil pe internet  fara a fi autentificat pe acel site asa cum cere facebook, unele poze au ramas scrise cu ablo.gapo.ro pana in prezent, desi acest site-ul nu mai exista. 
        Mai multe poze cu lucrari de montaj tapet ale firmei ABLO WEB sunt pe Sunphoto, Facebook. Preturile de pe acest site sunt actualizate de fiecare data cand sunt modificate. Lista noastra de preturi de pe  site este valabila in orice moment accesati acest site.

       Preturile noastre pentru montajul de tapet si montajul de fototapet sunt mici spre medii  in functie de volumul si complexitatea lucrarilor.

       Pentru programarea unei lucrari de montaj tapet sunati la seful de  lucrari, Tudorache Gheorghe, la numarul de tel: 0722.44.13.93  de luni pana duminica între orele  7 – 22.